Despre noi

Class Networks

Suntem un grup de profesionişti din diverse domenii IT şi am creat Class Networks pentru a vă ajuta să beneficiaţi de avantajele pe care le implică a fi întotdeauna la zi cu modificările şi cu evoluţia rapidă a tehnologiei.

Tehnologia informaţională este de o importanţă deosebită pentru desfăşurarea proceselor într-o organizaţie şi deşi costurile acesteia au scăzut semnificativ, este totuşi un domeniu care pentru a putea fi exploatat la capacitate maximă necesită o pregătire profesională adecvată care, în lipsa unui departament IT intern substanţial, care presupune costuri ridicate, este mult mai bine acoperită de un furnizor de servicii specifice.

 

Citeşte mai mult

Business-IT alignment

Susţinem idea de “business IT alignment“, care reprezintă alinierea utilizării resurselor IT cu fluxul activităţii şi armonizarea acestora cu necesităţile reale, fără o exacerbare a costurilor.
Ceea ce se întâmplă în realitate însă de multe ori contrastează cu această idee datorită unei diferenţe de perspectivă care există între profesioniştii IT şi cei care trebuie să beneficieze efectiv de soluţiile implementate, care apare în principal datorită unei lipse de comunicare.

În general, pentru creşterea integrării resurselor IT cu necesităţile practice există câteva probleme care trebuie avute în vedere: funcţionarea corespunzătoare din punct de vedere tehnic, folosirea adecvată de către utilizatori şi gradul în care fluxul activităţilor este în mod real îmbunătăţit prin utilizarea de soluţii IT.