Despre noi

Class
Networks

Suntem un grup de profesionişti din diverse domenii IT şi am creat Class Networks pentru a vă ajuta să beneficiaţi de avantajele pe care le implică a fi întotdeauna la zi cu modificările şi cu evoluţia rapidă a tehnologiei.

Tehnologia informaţională este de o importanţă deosebită pentru desfăşurarea proceselor într-o organizaţie şi deşi costurile echipamentelor au scăzut semnificativ, este totuşi un domeniu care pentru a putea fi exploatat la capacitate maximă necesită o pregătire profesională adecvată care, în lipsa unui departament IT intern substanţial, care presupune costuri ridicate, este mult mai bine acoperită de un furnizor de servicii specifice.

servicii

Externalizare IT şi software personalizat

Externalizarea (outsourcing-ul) IT reprezintă utilizarea serviciilor unei firme specializate pentru activităţile specifice departamentului şi personalului de mentenanţă şi administrare a echipamentelor IT şi constituie soluţia optimă în cazul în care activitatea dumneavoastră de bază nu este legată de domeniul IT sau atunci când este nevoie de un input mare de know-how.

Este soluţia optimă pentru că susţinerea unui departament IT propriu, chiar şi la un nivel minim care va fi oricum insuficient, în cazul în care activitatea principală nu are legătură cu acest domeniu, este neviabilă economic. Deasemenea există şi situaţii când, deşi domeniul de activitate este conex IT-ului sau utilizează intens resurse informatice, este de preferat ca administrarea infrastructurii să fie transferată unei firme specializate pentru a se putea asfel păstra un maxim de resurse şi atenţie pentru activitatea principală.

Implementare de soluţii integrate pentru infrastructura IT şi aplicaţiile de lucru, servicii de suport IT, service, mentenanţă, administrarea reţelelor, prin contract de externalizare flexibil şi adaptat necesităţilor.

Aplicaţii realizate conform cerinţelor clientului, dezvoltate pe baza unei analize a proceselor interne sau pentru a acoperi anumite segmente de nişă. De obicei se apelează la aceste soluţii atunci când un software comercial, existent deja pe piaţă, nu se pliază pe fluxurile de lucru, nu sunt necesare toate modulele dintr-o astfel de aplicaţie şi deci nu se justifică costurile, sau software-ul necesar nu există.

Business-IT alignment

Ce este
Business-IT alignment

Susţinem idea de “Business IT alignment“, care reprezintă alinierea utilizării resurselor IT cu fluxul activităţii şi armonizarea acestora cu necesităţile reale, fără o exacerbare a costurilor.
Ceea ce se întâmplă în realitate însă de multe ori contrastează cu această idee datorită unei diferenţe de perspectivă care există între profesioniştii IT şi cei care trebuie să beneficieze efectiv de soluţiile implementate, care apare în principal datorită unei lipse de comunicare.

În general, pentru creşterea integrării resurselor IT cu necesităţile practice există câteva probleme care trebuie avute în vedere: funcţionarea corespunzătoare din punct de vedere tehnic, folosirea adecvată de către utilizatori şi gradul în care fluxul activităţilor este în mod real îmbunătăţit prin utilizarea de soluţii IT.

0
FINISHED PROJECTS
0
Design awards
0
Years in industry
0
HAPPY CLIENTS
Echipa

Echipa Class Networks

Suntem un grup de profesionişti din diverse domenii IT şi am creat Class Networks, un furnizor de servicii IT care dispune de un nivel tehnic ridicat şi vă putem asigura o infrastructură IT capabilă să susţină o activitate fluentă şi dinamică.

Radu T.

Reţele, infrastructură, securiate

Laura R.

Programare, middleware

Bogdan G.

Hardware, automatizări

Cristian B.

Securitate, servere aplicații

Class Networks

Contact

Telefon: (0747) 822-924
E-mail: info@classnetworks.ro
Adresa: Str. Lungă 130, Brasov, 500059