Servicii IT

Servicii
Class Networks

Pentru a sublinia specificul diferitelor zone de competenţă care intră în componenţa serviciilor IT şi a soluţiilor IT integrate am structurat câteva domenii distincte: networking/reţelistică/infrastructură IP/servere infrastructură, integrare software/servere aplicaţii, programare/software personalizat/middleware/integrare aplicaţii şi hardware. Nu am omis securitatea însă cu toate că este un domeniu important il enunţăm acum deoarece se suprapune şi cu toate celelalte zone de competenţă.

Networking, reţelistică, infrastructură IP, servere infrastructură.

Programare, software personalizat, middleware, integrare aplicaţii.

Securitate, evaluarea vulnerabilităţilor şi testarea sistemelor.

Integrare software, servere aplicaţii (SQL, Web, etc.).

Achiziţii, consultanţă, depanare, intreţinere, periferice.

Training-ul personalului.

Servicii

Tipuri de
Servicii

Pentru o imagine orientativă şi în funcţie de complexitate am conceput câteva categorii de servicii.
Pentru stabilirea unei oferte personalizate, este necesară o evaluare a gradului de complexitate al serviciilor de care aveţi nevoie.

Proiecte
singulare

$29.00

Instalarea de soluţii informatice la cheie (hardware, software, infrastructură IT), relocări, upgrade şi modificări de infrastructură, implementare aplicaţii, instalare servere, reconfigurări echipamente, servere, aplicaţii, modificare şi extindere topologie reţea.

Audit IT, evaluarea funcţionării sistemelor, diagnosticare, implementare şi integrare software, audit business IT alignment (evaluarea gradului în care soluţiile utilizate vă satisfac necesităţile, raport cost/eficienţă).

Implementare şi integrare pachete software şi aplicaţii “production level”, consultanţă soluţii software, implementare soluţii punctuale specifice utilizănd infrastructura existentă, extinderea funcţionalităţii infrastructurii.

Servicii gestionate, pachete de mentenanţă

$49.00

Pachete de servicii de mentenanţă şi administrare a echipamentelor şi aplicaţiilor, pe bază de abonament, flexibile, pliate pe necesităţile concrete.

Externalizarea mentenanţei şi administrării infrastructurii IT pe bază de pachete de servicii care includ intervenţii periodice şi la cerere pentru asigurarea functionării optime a echipamentelor şi a aplicaţiilor utilizate, monitorizarea şi administrarea permenentă a infrastructurii şi a aplicaţiilor, administrare servere.

Gestiunea şi contingenţa problemelor de securitate, a infecţiilor cu software maliţios sau a intruziunilor.

Management şi consultanţă în relaţia cu furnizorii pentru alegerea soluţiilor optime hardware şi software şi pentru un mai bun control al costurilor, managementul licenţelor.

Intervenţii punctuale la cerere

$79.00

Intervenţii punctuale la cerere, audit, diagnosticarea deficienţelor, depanare hardware şi software, repunerea în stare de funcţionare a echipamentelor, reinstalarea şi configuarea dispozitivelor hardware şi a software-rului deţinute de beneficiar.

Intervenţii la cerere în cazul problemelor de securitate, a infecţiilor cu software maliţios şi a intruziunilor, analiza şi documentarea detaliată a evenimentului, remedierea problemelor de securitate, recuperarea datelor, restaurarea datelor de pe surse back-up şi refacerea datelor prejudiciate în lipsa existenţei unor surse de back-up, în măsura în care acest lucru este posibil.

Performanță

Performanță și Calitate

Experiență

Servicii și suport IT de calitate

Experiența noastră în IT va permite afacerii dvs. să eficientizeze fluxul de lucru și să crească productivitatea. Indiferent de afacere, Class Networks îți oferă soluții conform domeniului în care activezi, personalizate pentru nevoile specifice ale companiei tale și ne ocupăm de toate aspectele infrastructurii IT, inclusiv hardware, managementul software și orice alte nevoi legate de tehnologie.

Newsletter

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru

Pentru informații utile și noutăți din IT și securitatea informației

    Class Networks

    Contact

    Telefon: (0747) 822-924
    E-mail: info@classnetworks.ro
    Adresa: str. Lungă 130, Brașov, 500059